Meny

Om Byggklason

Från idé till färdigt projekt

För ett optimalt slutresultat sätter vi oss gärna in i dina byggplaner i ett tidigt skede. Eftersom vi sedan starten 1978 varit i de flesta fastigheter i stan, kan vi dessutom ofta bidra med värdefull baskunskap. Som huvudentreprenör samordnar vi tidsplaneringen med underleverantörer och ser till att alla yrkesgrupper får förutsättningar att göra ett bra arbete. Vi tar ansvar för helheten och sätter en ära i att jobbet utförs i rätt tid – till rätt pris.

Din lokala byggpartner

Trots de senaste årens expansion är Byggklason fortfarande en typisk lokal byggfirma, med personlig service, ovärderliga bakgrundskunskaper och ett moraliskt ansvar som sträcker sig betydligt längre än garantitiden. Skillnaden är att resurserna är ovanligt stora. Med en kompetent stab av snickare, betongarbetare, smeder och maskinförare samt en gedigen modern maskinpark kan du som kund vara trygg med att arbetet utförs både professionellt och effektivt.

Vår historia

Jan-Olov Klason kommer till Vimmerby som hockeyspelare, rotar sig i Småland och startar 1978 Byggklason AB. Han driver firman framgångsrikt till 2011 då nyanställde vd:n Pär Holmstrand och mångårige medarbetaren Daniel Karlsson köper företaget. Under duons första femårsperiod fördubblas personalstyrkan, lokalytan och omsättningen. 2013 öppnas filialen Byggklason i Västervik. 2015 startar kompanjonerna Holmstrand & Karlsson Fastighets AB och köper industrifastigheten Fabrikören.

Tröskel eller tapphall?

Oavsett om Fru Svensson i Södra Vi behöver en ny tröskel, eller om Åbro Bryggeri ska investera i en ny tapphall, möter vi våra kunder med samma engagemang. Vi utgår från färdiga ritningar eller en bild i en inredningstidning. Utifrån kundens behov och platsens förutsättningar presenterar vi de bästa och smartaste lösningarna.

Våra kunder

Nöjda kunder återkommer. Därför har vi aldrig annonserat. Vi arbetar alltid i dialog med kunden och parallellt med det beställda jobbet bygger vi ständigt förtroenden. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i Vimmerby, Hultsfred och Västervik.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår