Meny

Referenser

”Åbro Bryggeri har sedan länge ett bra samarbete med Byggklason”

Under hela utbyggnaden av våra produktions- och lagerlokaler, kontorsutrymmen och uppförandet av det nya mikrobryggeriet har vi, så långt det är möjligt, valt att använda entreprenörer på orten. Byggklason fungerar som samordnare för ett gäng entreprenörer som jobbar bra ihop. Åbro Bryggeri har sedan länge ett bra samarbete med Byggklason. Vi känner varandra väl och har respekt för varandras arbetsuppgifter.

Peter Thörnwall, fastighetschef, Åbro Bryggeri, Vimmerby

”Man kan lita på dem”

Som byggprojektledare har jag samarbetat med åtskilliga byggfirmor genom åren och Byggklason utmärker sig åt det positiva hållet. De är smidiga och kunniga. Man kan lita på dem, de utför det man har bestämt. Bilhallen vi byggde i Västervik utsågs till Europas finaste Volkswagenanläggning, mycket tack vare Byggklasons noggranna utförande.

Håkan Landin, byggprojektledare Fait AB

”Håller vad de lovar”

Vi ville att förlängningen av vår fönsterfabrik skulle byggas i exakt samma konstruktion som den befintliga byggnaden. Byggklason arbetar normalt sett inte i lättbetong men levererade ett resultat som blev precis som vi tänkte. De tog ansvar för allt från projektering till färdig byggnad. Under byggprocessen var ledningen förbi här varje dag. Byggklason är enkla att jobba med och håller vad de lovar.

Mikael Carlsson, VD, RM Snickerier, Vimmerby

”Det blir ordning och reda”

Byggklasons storlek gör att man som kund kan förlita sig på att det blir ordning och reda. De är noga med allt från arbetsmiljöregler till kontakten med underleverantör. När vi byggde vår Scaniaanläggning, den nya försäljningshallen och renoverade verkstad/personalutrymmen levererade Byggklason helhetslösningar. De är lättillgängliga, återkopplar snabbt och behöver man akut hjälp kommer de direkt.

Johan Edgren, servicechef, Engströms Bil, Vimmerby

”De ställer alltid upp!”

Vi har samarbetat med Byggklason i många år. De gör samtliga löpande renoveringar, utvändigt och invändigt i alla våra fastigheter. Byggklason har duktiga och trevliga hantverkare som gör ett bra jobb. De ställer alltid upp! Företaget har tillräckligt stora resurser och kan ofta utföra jobbet precis när det passar oss och våra hyresgäster.

Dag Hemmingsson, Sevede Fastighets AB, Vimmerby

”Positiva, engagerade och lätta att samarbeta med”

Ska man göra en total make-over i ett hus från 1928, och samtidigt behålla husets själ, får man gå varsamt fram. För oss var om- och tillbyggnaden ett stort jobb, vi byggde till åt två håll och gick igenom hela huset, både in- och utvändigt. Byggklason hade totalentreprenaden och organiserade det omfattande arbetet på ett fantastiskt sätt - alltid positiva, engagerade och lätta att samarbeta med. Vi är väldigt nöjda, framförallt blev huset arkitektoniskt snyggt, det har vi fått mycket beröm för.

Magnus och Lena Brogren, villaägare Kungsgatan 8, Vimmerby

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår